OSMANELİ BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Osmaneli Belediyesi, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Aşçılık Bölümü için Restorasyonunu tamamladığı konakları Osmaneli Meslek Yüksek Okuluna teslim etti.

OSMANELİ BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK
26 Kasım 2021 Cuma 20:47

OSMANELİ BELEDİYESİ, BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ AŞÇILIK BÖLÜMÜ İÇİN RESTERASYONUNU TAMAMLADIĞI KONAKLARI OSMANELİ MYO'NA TESLİM ETTİ.


Osmaneli Belediyesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi arasında işbirliği ilçeye büyük değer katarken,projelerde tamamlanarak hizmete giriyor.Osmaneli Belediyesince resterasyonu gercekleştiren konaklar Belediye Başkanı Münür Şahin ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof Dr Şükrü Beydemir Osmaneli MYO da gercekleştirilen imza töreni sonrası teslim edildi.
Osmanlı ve Osmaneli mutfağını Türkiye ve Dünyaya tanıtacak Aşçılar bu tarihi konaklarda sağlanan ve geçmişi yaşatan özel mutfak ve sınıflardan yetişecek.Aşçılık mesleği için uygulama ve teorinin buluşacağı 
BŞEÜ  Osmaneli  MYO Aşçılık Bölümü içinde pastacılık ve tatlılar bölümü ile gelen konukların ağırlanacağı misafir salonuda yer alıyor.Büyük bir bahceye sahip olan okulun yanında Kültür ve Turizm Bakanlığının Osmaneli Belediyesiyle birlikte yaptığı kütüphanede  yer alıyor.
Yine tarihi Lefke Çarşısında yer alan Aşçılık Bölümü ,lçeye gelen turistler içinde özel bir mekan olacak.Aynı alanda konak otellerinde bulunduğu çarşıda Aşçılık Okulu öğrencilerinin kalacağı yerlerde yer alıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.