OSMANELİ KENT MÜZESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Osmaneli ilçesine kurulması planlanan Osmaneli Belediyesi Özel Kent Müzesi için çalışmalar devam ediyor.

OSMANELİ KENT MÜZESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
08 Aralık 2021 Çarşamba 13:35

OSMANELİ BELEDİYESİ ÖZEL KENT MÜZESİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR


Bilecik Müze Müdürü Harun Küçükaydın ve Müze çalışanları Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'i ziyaret etti. Osmaneli Belediyesi olarak İlçede Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri ile kurulacak Özel Kent Müzesi için iki konağın ve bahcesini hazırlıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına ilimizden gelen müze müdürümüz ve değerli uzmanlar konaklarda incelemede bulunarak,"Özel Kent Müzemizin"kurulmasına ilişkin yapılması gereken yol haritasını belirlediler.Tarihi Lefke Çarşısı sonunda resterasyonunu yaptığımız iki konak ve bahceleri gelen heyet tarafından cok beğenildi.
Osmaneli Turizmi için büyük değer ifade edecek olan Osmaneli Belediyesi Özel Kent Müzesi için desteklerini esirgemeyen Kültür ve Turizm Bakanlığımıza, Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı'ya,Kültür Turizm İl Müdürü Serkan Bİrcan ve Müze Müdürü Harun Küçükaydın ve Müzemizin değerli uzmanlarına çok teşekkür ediyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.