OSMANELİ'NDE 139 KİŞİYE COVİD CEZASI

"İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimizce 139 Kişiye 153 bin 480 lira ceza kesildi

OSMANELİ'NDE 139 KİŞİYE COVİD CEZASI
07 Kasım 2020 Cumartesi 09:50

Osmaneli İlçe Kaymakamlığı tarafından sosyal medyada yapılan açıklamada şunlar aktarıldı;

"İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerimizce 139 Kişiye 153 bin 480 lira ceza kesildi

Osmaneli ilçesinde korona virüs önlemleri kapsamında maske Sosyal mesafe, hijyen, karantina kurallarına uymayan ve izinsiz düğün yapan vatandaşlara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yaptıkları denetimlerde ceza kesildi.

Korona virüs (Covid19) salgınında vaka sayılarının tırmanışa geçmesinin ardından Osmaneli Kaymakamlığımız ve İlçe Hıfzıssıhha kurulunca alınan kararla Osmaneli' de açık alanlarda maske takmak, sosyal mesafe, hijyen, karantina kuralına uymamak, izin almadan düğün yapmak ve düğünde oynamak İlçe Hıfzıssıhha kurulunun aldığı karalara uymayan vatandaşlara İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin yaptıkları denetimlerde 139 kişiye 153 bin 480 Türk lirası ceza kesildi.
Alınan bilgiye göre ilçe merkezinde ve köylerde korona virüs (Covid19) salgınıyla mücadele kapsamın da denetimler sıklıkla devam edecektir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.