OSMANELİ'NDE ÇOK VEFALI BİR PROJE

Osmaneli ilçesinde vefa projesi kapsamında hem ihtiyaç sahibi kimlerin istihdamın sağlanacak hemde ilçede bulunan yaşlı ve engelli olan 20 vatandaşın evlerinin temizlenecek.

OSMANELİ'NDE ÇOK VEFALI BİR PROJE
20 Nisan 2022 Çarşamba 11:43

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal Koordinasyonunda  Osmaneli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından Vefa Projesi başlatıldı. Proje kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşların evlerinin temizlenmesi ve muhtaç durumda olan ihtiyaç sahibi kişilere istihdam sağlanması hedeflenmiştir.


2022 Yılı Yaşlı ve Engellilere Yönelik  Evde Bakım Projesi” kapsamında, İlçede tespit edilen Engelli ve Yaşlı 20 Vatandaşımıza evde bakım hizmeti verilmeye başlandı. Proje kapsamında ilçemizde bakıma muhtaç, engelli, yaşlı vatandaşların tespiti ile 1 araç ve 3 görevli personelce ayda en az iki sefer evlerine gidilerek her türlü temizlik, ihtiyaçları karşılanmaktadır. Bu doğrultuda  İlçe Kaymakamı Yüksel Ünal proje kapsamında evleri ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlar ile sohbet edip istek ve taleplerini dinledi.
 Vatandaşlar Kaymakamımız Sn. Yüksel Ünal'a  teşekkür ederek Allah Devletimize zeval vermesin dediler.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.