TOKİ TARAFINDAN OSMANELİ'NE 300 KONUT YAPILACAK

Osmaneli ilçesine yapılacak olan 300 konutluk Toki Projesi için çalışmalar hızla ilerliyor.

TOKİ TARAFINDAN OSMANELİ'NE 300 KONUT YAPILACAK
11 Mart 2022 Cuma 15:36

300 KONUTLUK OSMANELİ TOKİ PROJESİ İHALE AŞAMASINDA


Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlar aktarıldı; Cevre ve Şehircilik Bakanımızın onayı ile yürütülen Osmaneli TOKİ projesi planlama,parselasyon,proje ve tüm aşamaları tamamlanarak ihale edilmek üzere Toki İhale İdaresi Başkanlığına iletildi.

Oamaneli'de büyük talep gören 3.Toki Projemiz,Osmaneli-Bursa-Bandırma YHT hattının yatırıma başlamasıyla birlikte artan sanayileşme ve bunun sonucu konut ihtiyacı için büyük katkı sağlıyacak.
Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı acıklamada;"İhale aşamasına gelen 300 Konutluk TOKİ Projemizin bir an önce ihaleye cıkılması sürecinde Belediye olarak tüm çalışmaları tamamladık.TOKİ tarafından Osmaneli mimarisine uygun cizilen konut projesi ilçemize değer katarken,artan konut ihtiyacımızı kısmende olsa karşılayacak.Milletvekilimiz Selim Yağcı tarafından bizzat takip edilen sürecte kısa sürede ihaleye çıkılmasını bekliyoruz.Milletvekilimizin Osmaneli için büyük önem verdiği projeye desteklerine tekrar teşekkür ediyoruz"dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.