YANGININ HASARLARI ÇOK KISA SÜREDE GİDERİLECEK

Osmaneli Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde çıkan yangının hasarlarının kısa süre içerisinde giderileceğini aktardı.

YANGININ HASARLARI ÇOK KISA SÜREDE GİDERİLECEK
23 Ocak 2021 Cumartesi 14:18

OSMANELİ BELEDİYESİ KAPALI PAZARYERİNDE ÇIKAN YANGININ HASARLARINI ÇOK KISA SÜREDE GİDERECEK.


Osmaneli Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde, Perşembe gecesi çıkan yangınla hasar oluşmuştu.Gece itafiye ve temizlik personelimizin cabalarıyla cuma pazarımız temizlenerek bugün sorun yaşanmadan halkımızın ve pazarcı esnafımızın alışverişi gercekleştirmeleri sağlanmıştı.
Belediye Başkanımız Münür Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Güdem,Mhp ilçe Başkanı Hasan Eroğlu ve teknik ekibi ile dün gece kapalı pazaryerinde çıkan yangın sonrası incelemelerde bulundu.Başkan Münür Şahin yaptığı acıklamada kısa sürede yangının yarattığı hasar ortadan kaldırlılarak eskisinden daha iyi bir ortam pazarımızda oluşturulacaktır dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava


Pazarcı esnaflarıda ziyaret eden başkan onlarla sohbet etti ve gecmiş olsun diledi.Pzarcımızdan mağdur olanlarında mağduriyetlerinin giderileceğini söyleyen başkan Osmaneli 2015 yılından bugüne en soğuk günlerini yaşıyor.Pazar yerimizde yangında hasar gören kısım kendi ekiplerimizce önümüzdeki haftaya kadar onarılacak dedi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.