BAŞKAN TEKİN, BUNLAR DAHA FRAGMAN

PAZARYERİ Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri OSB'den 6 firmaya yapılan yer tesisi ile toplamda 1,3 milyarlık yatırım konusunda konuştu.

BAŞKAN TEKİN, BUNLAR DAHA FRAGMAN
04 Haziran 2022 Cumartesi 09:50

PAZARYERİ Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri OSB'den 6 firmaya yapılan yer tesisi ile toplamda 1,3 milyarlık yatırım konusunda konuştu. Başkan Tekin, ilçe için çok önemli olduğunu altını çizdi ve daha bunların bir başlangıç olduğunu aktardı. 

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Geçen kış dalga geçiyorlardı. O kadar parayı bir arada görmüş mü diye . O gün dilimiz sürçtü ama kalbimiz temiz di “Allah söylettiğine  göre yüce mevlamızın vardır bildiği boşuna söyletmedi “demiştik. Demek ki bu gün için yarın için söyletmiş. Bunlar daha fragman" dedi. 

Başkan Zekiye Tekin, Pazaryeri OSB'nin yer tesis edildiği firma yetkililer ile beraber resimleri paylaşarak şunları aktardı, Şimdi şuraya güzel İlçemiz için tarihi bir anı bırakalım. 
Durmak yok pazaryeri için çalışmaya devam . Valimiz Sayın Dr. Kemal KIZILKAYA ilçemize teşrif ederek, Kaymakamımız Ferhat Altay, Organize Sanayi Bölge Müdürü  Muammer  YILDIRIM, PORSAB  yönetim kurulu üyeleri ,İl Genel Meclis Üyeleri Alaattin EMRAL ve Mehmet PULAT, Osman Varol, Yücel Kaya ile birlikte, 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.