BAŞKAN TEKİN VE BAŞKAN YILDIRIM'DAN FABRİKA ZİYARETİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Başkan Yıldırım ve Başkan Zekiye Tekin beraber ilçede faaliyet gösteren tekstil atölyesini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

BAŞKAN TEKİN VE BAŞKAN YILDIRIM'DAN FABRİKA ZİYARETİ
10 Mart 2022 Perşembe 12:06

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryer ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını ziyaret ettiler.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ziyaret ile ilgili olarak şunları aktardı; "İl Başkanımız Serkan Yıldırım ve il Yönetim kurulu üyeleri ilçe kadınlar kolu  Başkanımız Büşra Kanat , kadın kolları yönetiminden Meltem Yağcı kadınlar günümüzü kutlamak için ziyaret ettiler. Daha sonra ilçemizde faaliyet gösteren Sürek tekstil atölyesindeki emektar kadınları ziyaret ettik.Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Durmak yok çalışmaya devam" dedi. 

Kadın istihdamına büyük önem verdiğini belirten Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, "İlçemizde kadın istihdamında önemli bir yer alan sürekler Tekstilin çalışkan kadınları çok şık bir ceket hediye ettiler. Emeklerinden dolayı Bahattin sürek ve sürek tekstilin emekçi kadınlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 

Bir 13 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.