ECZACIBAŞI'NDAN PAZARYERİ'NE BÜYÜK YATIRIM

Türkiye'nin önde gelen sanayi kurumları arasında yer alan Eczacıbaşı Firması Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapıyor.

ECZACIBAŞI'NDAN PAZARYERİ'NE BÜYÜK YATIRIM
25 Nisan 2022 Pazartesi 12:36

Türkiye'nin önde gelen sanayi kurumları arasında yer alan Eczacıbaşı Firması Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapıyor. 

PAZARYERİ Belediye Başkanı Zekiye Tekin, seçildiği günden itibaren ilçenin en büyük sorunları olan yerleşim ve istihdam konusuna büyük önem veriyor. Başkan Zekiye Tekin, yerleşim konusunda TOKİ ile ilçedeki konut sorununu çözeceklerini belirtirken fabrikalar ile istihdam sorununu çözüyor. 

Pazaryeri Organize Sanayi Bölgesinden arsa tasisi yapılan Eczacıbaşı Vitra Karo Sanayi ve Ticaret AŞ’nin, kuracağı fabrikada 200 kişiye istihdam sağlayacağı belirtilirken yer ve duvar karosu üreteceği bildirildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, yatırımla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Şuraya tarihi bir çalışma  fotoğrafı bırakalım. Eczacıbaşı vitra yatırımı ilçemize hayırlı olsun. Sanayinin faydalı olabilmesi için de çalışanlara yaşam alanları oluşturmak içinde hızlı çalışıyoruz. İstihdam anlamında güçlü firmaların ilçemizde yatırım yapmasıyla Pazaryeri gelişen bir ilçe yolunda . Pazaryerinin en önemli konusuydu, İstihdam ve konut sorunu .Çok şükür ikisini de yoluna koyduk. İlçe Kaymakamımız sayın Ferhat Altay başta olmak üzere uyum içinde çalışan PORSAB müdürümüz Muammer Yıldırım, İl Genel Meclis Üyelerimiz Alaattin Emral , Mehmet Pulat ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Durmak yok çalışmaya devam. Duyanlar duymayanlara duyursun 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan - 2 yıl önce
Evet pazaryeri gelişiyor.Aynen kaplumbağa gibi veya mehteren marşı gibi