PAZARYERİ'NDE BÜYÜK İFTAR

PAZARYERİ Belediyesi tarafından düzenlenen iftar davetinde caddeler ve sokaklar insanlarla doldu taştı.

PAZARYERİ'NDE BÜYÜK İFTAR
22 Nisan 2022 Cuma 10:56

PAZARYERİ Belediyesi tarafından düzenlenen iftar davetinde caddeler ve sokaklar insanlarla doldu taştı. 

PAZARYERİ Belediyesi tarafından düzenlenen ilçe meydanındaki iftara Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, önceki dönem Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ve binlerce vatandaş katıldı. 

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, iftar programına katılan konukları ile bizzat birebir olarak ilgilendi.

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya İftar sevincini Pazaryerili vatandaşlarımızla paylaşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirdi ve hayırlı ve mutlu ramazanlar diledi.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise şunları aktardı; "Özlediğimiz iftar sofrasında bizleri vatandaşlarımız ile bir araya getirmeye vesile olan Pazaryeri Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımız Zekiye Tekin'e ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim bizi hep böyle güzel zamanlarda güzel anlarda buluştursun" dedi. 

Düzenlene iftar programında tasavvuf müziği sanatçısı sahne alırken gecede semazen gösterisi de yer aldı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.