PAZARYERİ TEŞVİK BÖLGESİNE ALINDI

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçenin gelişmesi için teşvik bölgesi kapsamına alınması için verdiği çaba sonuç verdi.

PAZARYERİ TEŞVİK BÖLGESİNE ALINDI
13 Mayıs 2022 Cuma 12:44

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan müjdeli bir haber geldi. Bakan Mustfa Varank, Pazaryeri ilçesinin Teşvik Bölgesi olduğununun müjdesini verdi. 

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçenin gelişmesi için teşvik bölgesi kapsamına alınması için verdiği çaba sonuç verdi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Allah’ıma şükürler olsun emeklerimiz boşa  çıkmadı. Sayın Cumhurbaşkanımız’ın onayları ile PAZARYERİ TEŞVİK BÖLGESİ OLDU.Müjdeyi sanayi ve Teknoloji Bakanımız sayın Mustafa Varank Bozüyük Ak parti ilçe Başkanlığı ziyaretinde verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sanayi Ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a , ilçemizin gelişmesi için ne istediysek  destek olan Hemşehrimiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ‘e, her zaman desteğini esirgemeyen sayın milletvekilimiz Selim Yağcı ‘ya, Sayın Valimiz Dr.Kemal Kızılkaya’ya her zaman yanımızda olan  ilçemize hizmet noktasında Ak Parti genel merkez ve Bakanlıklar arasında bİzlere köprü olan kıymetli İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a  şükranlarımızı sunuyoruz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.