BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET!

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık emekçilerini görevleri başında ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayram’ını kutladı.

BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET!
15 Mart 2022 Salı 09:11

BAŞKAN VEKİLİ TÜFEKÇİOĞLU’NDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ANLAMLI ZİYARET!

Bir 5 kişi, oturan insanlar, mobilya, ofis ve iç mekan görseli olabilir

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık emekçilerini görevleri başında ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayram’ını kutladı.

Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı’nda toplum sağlığı için özveriyle çalışan sağlık emekçilerini unutmadı. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Bölümünde görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Vekili Tüfekçioğlu’na ziyareti sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı da eşlik etti. Ziyaret esnasında Acil Bölümünde tedavi gören bazı vatandaş ve yakınlarıyla da sohbet eden Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Sağlık emekçilerinin el üstünde tutulması gerektiğine vurgu yapan Başkan Vekili Tüfekçioğlu; “Sağlık çalışanlarımız zor şartlar altında görev yapıyor. Bu yetmezmiş gibi bir de şiddete maruz kalabiliyorlar. Hak ettikleri değeri göremeyen sağlık emekçilerimizin yanında olmak bizim görevimizdir. Lütfen bunu unutmayalım. Değerli vatandaşlarımızdan ricam şudur: Yoğun stres altında çalışan sağlık çalışanlarımıza karşı daha duyarlı olalım. Toplum sağlığı yararına çalışan tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu uğurda hayatını kaybeden tüm sağlıkçılarımızı da saygıyla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sağlık çalışanları ve vatandaşlar, Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.