BAYRAMDA HASTALARI UNUTMADILAR

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bayramda hastaları unutmadılar.

BAYRAMDA HASTALARI UNUTMADILAR
10 Temmuz 2022 Pazar 15:45

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Bayramda hastaları unutmadılar. 

Kurban bayramı münasebetiyle CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Bilecik Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldız ve çok sayıda CHP'li Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hastaların bayramlarını kutladılar. 

Hastane ziyareti ile ilgili açıklama yapan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı şunları aktardı; "Milletvekilimiz Yaşar Tüzün, İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar, İl Genel Meclisi Üyemiz Zafer Kurnaz ve Başkan Yardımcımız Hüseyin Yıldız ile Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşlarımızın bayramını kutladık.Sağlık çalışanlarımıza da yaşanan saldırılardan dolayı başsağlığı dilediğimiz ziyaretimizde bizlere ev sahipliği yapan hastane personellerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.