DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
07 Eylül 2020 Pazartesi 20:37

BİLECİK BELEDİYESİ’NİN DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından başta kurumlar olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun şekilde kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

 Başta şehir merkezindeki işlek alanlar olmak üzere, park ve piknik alanları, dinlenme ve eğlenme alanları,  banka ATM noktaları, kurumların kapı ve giriş alanları ile belediyeye bağlı tesislerde dezenfekte çalışmaları gerçekleştirildi.

VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRÜ AVCI:

‘’VİRÜS İLE MÜCADELEMİZİ ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYORUZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin’in talimatları doğrultusunda dezenfekte çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, "Bilecik Belediyesi olarak bizler ilgili birçok birim işbirliğiyle salgına önlem amacıyla dezenfekte çalışmalarımızı başlattık.  Çalışmalarımız kapsamında özellikle vatandaşlarımızın çok yoğun bulunduğu alanlar ile temasın fazla olduğu bölgelerde dezenfekte çalışmasını gerçekleştirdik. Türbeler ve ziyaret yerleri yanı sıra birçok noktada virüs ile mücadele çalışmalarımız aralıksız devam edecek’’ bilgisini verdi.


Avcı açıklamasında ayrıca virüs ile mücadelede en etkili yolun insanların tedbirlere uyması olduğunu belirterek, özellikle maske takılması, sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilmesi uyarısında bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.