HASTALAR ARTIK BAŞKA İLLERE GİTMEYECEK

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine açılan Anjiyo ünitesi ile birlikte hastalar artık başka illere gitmelerine gerek kalmayacak.

21 Temmuz 2022 Perşembe 11:20

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine açılan Anjiyo ünitesi ile birlikte hastalar artık başka illere gitmelerine gerek kalmayacak.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde toplam 11 Milyon 300 bin tutarındaki bir yatırım ile Anjiyo Ünitesi, 16 Yataklı Kardiyoloji Servisi ve 6 Yataklı Koroner Yoğun Bakım Servisi hizmete açıldı. 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya yeni açılan anjiyo ünitesini ziyaret etti ve hastalar ile sohbet etti. Vali Kızılkaya, yetkililerden bilgi aldı. 

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 11.300.000 TL bütçeyle kurulan ve hasta kabulüne başlayan Anjiyo Ünitesi’ni inceleyen Vali Dr. Kemal Kızılkaya yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Bilecik Eğitim ve Araştırma hastanesinde yeni açılan Anjiyo Ünitemizin ve kardiyoloji servisi ve koroner yoğun bakım ünitelerinin faaliyete geçmesini değerlendirdik ve ziyaretini yaptık. 2021 yılı ve daha önceki yıllarda Bilecik'te hastaların başka illere sevk konusunda öncelikli konuların başında anjiyo ünitemizin olmaması idi. Geçtiğimiz ay itibariyle anjiyo ünitemizi Bilecik'e kazandırmış olduk. Yaklaşık olarak 11,5 milyonluk bir yatırımdan oluşuyor. Artık Bilecik'te hemşehrilerimiz Eskişehir yada Bursa gibi illerden değil Bilecik'ten bu hizmeti alabilecektir. Bu hizmetin burada faaliyete geçmesinde katkı sağlayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya, Sağlık Bakan Yardımcımız hemşehrimizin Halil Eldemir'e, Milletvekilimiz Selim Yağcı'ya, sağlık idarecilerimize ve bütün emeği geçen herkese şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.