PALETLİ AMBULANS HAYAT KURTARIYOR

112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri paletli ambulans ile Yenipazar ilçesinde 85 yaşındaki rahatsızlanan hastaya ulaşarak tedavisi için Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi.

PALETLİ AMBULANS HAYAT KURTARIYOR
19 Ocak 2021 Salı 18:51

112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri paletli ambulans ile Yenipazar ilçesinde köyde 85 yaşındaki rahatsızlanan hastaya ulaşarak tedavisi için Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdi. 

112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle ambulansların ulaşamadığı yerlerde mahsur kalan vatandaşların yardımına paletli ambulans ile ulaşıyor. 

Yenipazar'da karda mahsur kalan 85 yaşındaki vatandaşın imdadına kar ambulansı yetişti. 

Bilecik'te etkili olan kar yağışı nedeniyle yolları ulaşıma kapanan yerleşim birimlerinde mahsur kalan 85 yaşındaki hasta, paletli kar ambulansı ve Bilecik 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerinin gayretleriyle ilk önce Yenipazar Devlet Hastanesine ardından da Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 


Kaynak: Bilecik

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.