SİGARAYI BIRAKTILAR, KAZANDILAR

Bilecik'te düzenlenen Sigarayı bırak kazan kampanyası sonrasında 217 kişi çeşitli hediyeler kazandılar.

28 Temmuz 2022 Perşembe 18:14

Bilecik'te düzenlenen Sigarayı bırak kazan kampanyası sonrasında 217 kişi çeşitli hediyeler kazandılar.

Sağlıklı bir hayata ‘Merhaba’ diyen vatandaşlarımıza Vali Dr. Kemal Kızılkaya hediyelerini takdim ederek kendilerini tebrik etti.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya yaptığı konuşmada şunları aktardı; "İlimizde gerçekleştirdiğimiz Sigarayı bırak ve kazan kampanyası gerçekleştirdik. Burada esas kazanılacak olan kişilerin sağlığıdır. Bağımlılıkla mücadele anlamında toplumda bir farkındalığı ortaya koymaya çalıştık. Valiliğimizin sigarayı bırakma kampayası çağrısına 452 kişi müracaat etti. Müracaat eden vatandaşlarımızdan 1 ay süreyle sigarayı bırakmalarını istedik. Farklı bir rekabet oluştu. Başvuruda bulunan 452 vatandaşımızından 217 kişisini biz yapmış olduğumuz görüşmeler ile o tarihten itibaren bize sigara içmediğini ifade etti. 3 aylık yapmış olduğumuz bağımlılıkla mücadele toplantılarında bir önceki toplantıdan bu toplantıya gelirken, sadece bu çalışma ile bile, toplumda 250 sigara bağımlısının sigara ile vedalaşmasını sağladık. Bağımlılıkla mücadele etmek bizim hepimizin görevidir" diye konuştu. 

Sigarıyı bırakıp ödül almaya hak kazananlara Vali Dr. Kemal Kızılkaya hediyelerini verdi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.