AK PARTİ'DE YILDIRIM DÖNEMİ BAŞLIYOR

AK Parti Bilecik İl Başkanlığına Serkan Yıldırım dönemi başladı. AK Parti'de bir çok görevde bulunan ve partinin en alt kademesinden başlayan Serkan Yıldırım şimdi de İl Başkanı oldu.

AK PARTİ'DE YILDIRIM DÖNEMİ BAŞLIYOR
17 Ocak 2021 Pazar 15:43

Genç ve başarılı İl Başkanı olan Fikret Karabıyık'ın ardından İl Başkanlığına parti içerisinde bir çok görevde bulunan Serkan Yıldırım seçildi.

AK Parti İl Başkanlığı kongresi öncesinde mevcut İl Başkanı olan Fikret Karabıyık'ın aday olmayacağım açıklamasının ardından İl Başkanlığı için bir çok partili aday oldu. 

Parti içerisinde yapılan geniş çaplı temayül yoklaması sonrasında 4 aday belirlendi. Belirnen 4 aday arasından Serkan Yıldırım, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanlığı görevine getirildi. 

Serkan Yıldırım'ın AK Parti Bilecik İl Başkanı olması konusunda açıklama yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı şunları söyledi; "Ak Parti Genel Başkanlığımız tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ve  bu akşam Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile Ak Parti İl Başkanlığı görevi Serkan Yıldırım Kardeşimize tevdi edilmiştir.Serkan Yıldırım Kardeşimize,Ak Partimize,Şehrimize hayırlı Olmasını temenni ediyor,Önceki görev yapan il başkanlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza ve aday olan il Başkanı adaylarımıza teşekkür ediyorum.
Hep birlikte daha iyiye daha güzele...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.