AK PARTİ'DEN BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU ZİYARETİ

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu'nu ziyaret etti.

AK PARTİ'DEN BAŞKAN TÜFEKÇİOĞLU ZİYARETİ
09 Mart 2022 Çarşamba 15:05

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu'nu ziyaret etti. 

Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım,Bilecik Belediye Başkan Vekili olarak seçilen Muharrem Tüfekçioğlu için seçim sonrasında Bilecik'in faydasına olacak tüm çalışmalarda destek vermeye hazır olduklarını aktarmıştı. 

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım şunları aktarmıştı; "Bilecik Belediye Meclisi Olağanüstü Toplantısında Bilecik Belediye Başkan Vekili seçilen Sn. Muharrem Tüfekçioğlu’ nu tebrik ediyorum. Umarım geçtiğimiz 3 seneden ders alınmış, her alanda millete hizmet sunan bir yönetim anlayışı ile çalışılır. AK Parti teşkilatı olarak Bilecik ile alakalı hemşehrilerimizin faydasına olacak her çalışmada da destek vermeye hazırız" dedi. 

Ziyaret ile ilgili olarak Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, kısa bir açıklama yaptı. 

Başkan Vekili Tüfekçioğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ile il ve ilçe teşkilatı hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Kendilerine ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Ziyaret sonrasında bir açıklamada bulunan Ak Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ise şunları aktardı; "Bilecik Belediye Başkanı Sn. Muharrem Tüfekçioğlu’ na teşkilatımız ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimiz noktasında bize düşecek görev olursa hemşehrilerimiz için geri durmayacağımızın bilinmesini isteriz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.