BAŞKANLARDAN ANKARA ÇIKARMASI

Osmaneli ve Pazaryeri Belediye Başkanları ilçelerindeki bir dizi projeler ile ilgili Ankara'da Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile beraber görüşmeler gerçekleştirdiler.

BAŞKANLARDAN ANKARA ÇIKARMASI
09 Nisan 2022 Cumartesi 10:20

Osmaneli ve Pazaryeri Belediye Başkanları ilçelerindeki bir dizi projeler ile ilgili Ankara'da Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile beraber görüşmeler gerçekleştirdiler. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçelerinde bulunan bir dizi sıkıntı ile ilgili olarak Ankara'da Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile birlikte görüşmeler gerçekleştiridiler. 

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ziyaretler ile ilgili şunları söyledi; Bu gün Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın önderliğinde Adalet Bakan Yardımcısı sayın Zekeriya Birkan ‘ı ilçemizde bulunan atıl durumdaki cezaevinin Belediyemize tahsis talebimiz ile ilgili görüştük. Desteklerinden dolayı sayın Milletvekilimiz ‘e teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam.

TOKİ ZİYARETİ

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ziyaret ile ilgili olarak şunları söyledi; "Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin ile birlikte, TOKİ Başkan yardımcılarımız Ahmet AKBULUT ve Dursun BAŞTÜRK'Ü Makamlarında ziyaret ederek İlimiz ve ilçerimizde yeni TOKİ konutları yapılmasına dair olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Sn. Başkanlarımıza ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum.
Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele...

GÜNDEM, YENİ ADLİYE BİNASI VE CEZAEVİ YERLERİ 

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise görseli olabilir

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Adalet Bakan Yardımcımız Zekeriya Birkan'ı Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanımız Zekiye Tekin ile birlikte ziyaret ederek ilçelerimizdeki cezaevi yerlerinin belediyelere tahsisi ve Bilecik Yeni Adliye binasının yapımı üzerine fikir alışverişinde bulunduk,Sn Bakanımıza ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ediyorum.

Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele...


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.