BAŞKANLARDAN TÜZÜN'E TAM DESTEK

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün CHP Genel Merkezi tarafından Koordinatör görevine getirilmesine tam destek verdiler.

BAŞKANLARDAN TÜZÜN'E TAM DESTEK
31 Mayıs 2022 Salı 15:16

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’e CHP Genel Merkezinden önemli bir görev daha verildi. Genel Merkez tarafından oluşturulan Yerel Yönetimler Çalışma Heyetinde görev yapan Tüzün’e “Saha Çözüm Masası” koordinatörü görevi verilmesi üzerine çok sayıda CHP'li den destek ve tebrik açıklaması geldi. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte bir resmini paylaşan Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı açıklamasında şunları aktardı; "Milletvekilimiz Yaşar Tüzün’ü, partimiz tarafından verilen Saha Çözüm Masası Koordinatörlüğü görevi için tebrik ediyor, kendisine başarılar diliyorum" diye tamamladı. 

CHP Bilecik Milletvekilli Yaşar Tüzün ile birlikte bir resmini paylaşan Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu şunları kaydetti; "CHP Genel Merkezimiz tarafından oluşturulan Yerel Yönetimler Çalışma Heyetinde görev yapan Milletvekilimiz Yaşar Tüzün'e yeni verilen “Saha Çözüm Masası” koordinatörlüğü görevinde başarılar diliyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.