BİLECİK’TE SAHAYA İLK CHP İNDİ

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde 8 Milletvekili Aday Adayı bulunan Cumhuriyet Halk Partisi sahaya hızlı bir giriş yaptı.

BİLECİK’TE SAHAYA İLK CHP İNDİ
03 Nisan 2023 Pazartesi 17:39

BİLECİK’TE SAHAYA İLK CHP İNDİ

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri öncesinde 8 Milletvekili Aday Adayı bulunan Cumhuriyet Halk Partisi sahaya hızlı bir giriş yaptı.

Mevcut Milletvekili Yaşar Tüzün, Faik Akarkarasu, Ali Çağatay Karaahmet, Vedat Kazıcı, İsmail Cinoğlu, Mustafa Aksu, Nurcan Özçakır, Orhan Yavuz Osmanoğlu’nun yaptığı başvuruların ardından yoğun bir çalışma programı uygulayan Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Örgütü başta Merkez olmak üzere tüm ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta Milletvekili Aday Adayı tanıtım töreni düzenleyen ve bu tanıtım ardından derhal çalışmalarına başlayan CHP Bilecik İl Başkanlığından yapılan açıklamada İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar “8 arkadaşımız Milletvekili Aday Adayı başvurusunda bulunmuş olup 26 Mart tarihinde coşkulu bir şekilde Milletvekili Aday Adayı tanıtım törenimizi gerçekleştirdik. Ardından Aday Adaylarımız ve İlçe Başkanlarımız ile birlikte hız kaybetmeden programlarımızı yapıp bir gün sonra sahaya indik. Bizler en başından beri söylediğimiz gibi Milletvekili Adaylarının kesinleşeceği gün de birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edecek olup, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olması ve Bilecik’ten 2 Milletvekili çıkarmanın çalışmalarını yerine getireceğiz. Adaylarımız kim olursa olsun listeye giremeyen Aday Adayı arkadaşlarımız da 1. Sıra Milletvekili Adayı gibi çalışacak, kazanan Bilecik olacak, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Millet İttifakı olacaktır. Bu çerçevede geçtiğimiz hafta tüm ilçelerimizi ziyaret ettik, programımızı anlattık. Halkın başta ekonomik sorunlarını ve yaşam sıkıntılarını en iyi bilen ve bu doğrultuda 14 Mayıs’tan bir gün sonra çalışmalara başlanacağının müjdesini verdik. Birlikte Çalışacak, Birlikte Başaracak, Birlikte Kazanacağız diyerek çıktığımız bu yolda kazanan 86 milyon olacaktır.” dedi.


Etiketler; #BİLECİK #CHP

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.