CHP BAŞKAN İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuğu olarak İstanbul’da bir takım temaslarda bulundu.

CHP BAŞKAN İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ
08 Temmuz 2021 Perşembe 18:56

CHP BİLECİK İL TEŞKİLATI İBB BAŞKANI İMAMOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ


Cumhuriyet Halk Partisi İl Teşkilatı üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuğu olarak İstanbul’da bir takım temaslarda bulundu.
CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Belediye Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Vedat Kazıcı ve danışmanların yer aldığı toplantıda Bilecik ve ilçelerinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

BAŞKAN ŞAHİN:
‘’BİLECİK’İN HER ALANDA HAK ETTİĞİ DEĞERE KAVUŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin, yapılan ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede, toplantının birçok açıdan verimli geçtiğini belirterek, ‘’İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun konuğu olduk. Toplantımız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, belediyemiz ve Yalova Belediyesi’nin katılımlarıyla ortak projeler geliştirmek ve yürütmek için yapıldı. Bilecik’imizin de birçok açıdan gelişmiş şehirlerimizdeki avantajlardan yararlanması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.  Destekleri için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na ve İBB heyetine teşekkürlerimi sunuyorum. Vatandaşlarımızın hak ettiği, güzel ve modern şehirler yaratmak için çalışmalarımızı her zaman sürdüreceğiz.’’ ifadelerini kullandı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.