CHP'DE HEDEF İKTİDAR

CHP'nin Hedef İktidar temalı 37'inci Kurultayına Bilecik'ten Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP'li Belediye Başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

CHP'DE HEDEF İKTİDAR
25 Temmuz 2020 Cumartesi 20:08

CHP'nin Hedef İktidar temalı düzenlenen 37'inci kurultayında Kemal Kılıçdaroğlu güven tazeleyerek tekrar Genel Başkan seçildi. CHP’nin 37’nci Olağan Kurultayı’nda tek aday olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 1251 delegenin oyunu alarak güven tazeleyerek Genel Başkan seçildi. 

CHP'nin Hedef İktidar temalı 37'inci Kurultayına Bilecik'ten Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP'li Belediye Başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

CHP Bilecik İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, "Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayımızda delegelerimiz; İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukçu, Osmaneli İlçe Başkanımız İsmail Er, Bozüyük İlçe Başkanımız İhsan Esel Genel Başkanlık seçimi için oylarını kullandılar. Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanımız Semih Şahin'in de bulunduğu İktidar Kurultayımız partimize ve ülkemize hayırlı olsun" diye kaydedildi. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı açıklamada kurulta ile ilgili olarak şunları aktardı; "'Hedef İktidar' diyerek gerçekleştirmekte olduğumuz CHP 37. Olağan Kurultay'ımızın Partimiz ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye tamamladı. 

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ise şunları aktardı; "Partimizin 37. Olağan Genel Kurulu’nda güven tazeleyerek yeniden Genel Başkanlığa seçilen Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum. İktidar Yürüyüşümüz'ün lideri, hak, hukuk ve adaletin savunucusu, 31 Mart Zaferi'nin mimarı Sayın Genel Başkanımızın, parti ve ülkemiz için yapacağı çalışmalarında şimdiden başarılar diliyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.