CHP'DEN MELEK BAŞKAN'A TAM DESTEK

CHP Bilecik İl ve Merkez ilçe Başkan ve yönetimi tam kadro Bilecik Belediye Başkan Vekili seçilen Melek Mızrak Subaşı'yı ziyaret etti.

CHP'DEN MELEK BAŞKAN'A TAM DESTEK
15 Nisan 2022 Cuma 12:19

CHP Bilecik İl ve Merkez ilçe Başkan ve yönetimi tam kadro Bilecik Belediye Başkan Vekili seçilen Melek Mızrak Subaşı'yı ziyaret etti. 

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ile birlikte CHP örgüt üyeleri tam kadro Bilecik Belediye Başkan Vekili seçilen Melek Mızrak Subaşı'yı ziyaret etti. 

Başkan Vekili Subaşı, CHP'li yöneticileri kapıya kadar uğurladı ve beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

CHP Bilecik İl Başkan Mehmet Metin Yaşar ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Bugün il ilçe disiplin kurullarmızın başkan ve yönetim kurullarıyla birlikte Belediye Başkan Vekilimiz Sn Melek Mızrak Subaşı'nı ziyaret ederek seçilmişliğini kutladık çalışmalarında başarılar diledik" dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız diyen Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanımız Berna Pamukcu, il yönetimimiz, ilçe yönetimimiz ve partililerimize, hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkürlerimi sunuyorum.Vatandaşlarımızın memnuniyeti için her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışacağız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.