CHP'DEN TÜZÜN'E ÖNEMLİ GÖREVLER

CHP Genel Merkezi tarafından Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'e verilen önemli görevler dikkatlerden kaçmıyor.

CHP'DEN TÜZÜN'E ÖNEMLİ GÖREVLER
25 Mayıs 2022 Çarşamba 17:40

CHP Genel Merkezi tarafından Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'e verilen önemli görevler dikkatlerden kaçmıyor. 

Geçtiğimiz dönem TBMM Başkan Vekili olarak seçilen Yaşar Tüzün CHP'nin en deneyimli Milletvekilleri arasında yer alması sonucu CHP Genel Merkezi tarafından önemli görevlerde yer alıyor. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ilk önce CHP Genel Merkezinde Kent Konseyi Temsilcileri ile bir araya geldi. Daha sonra ise Erzurum'da yaklaşan seçimler öncesinde partililer ile bir araya geldi. 

Milletvekili Tüzün CHP Genel Merkezinde kent konseyi başkanları ile yapılan toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada şunları aktardı; Ülkemizin dört bir yanından CHP Genel Merkezimize gelen, yereldeki demokrasi birikiminin temsilcisi KENT KONSEYİ başkanlarımızla; deneyim aktarımı, eşgüdüm sağlanması ve katılımcılık konularında atacağımız adımlar konusunda fikir alışverişi sağladık.

Daha sonra CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, yaklaşan seçimler öncesinde Erzurum'da partililer ile bir araya geldi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, PM üyesi Devrim Barış Çelik, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fevziye Pehlivan’ın katılımıyla il, ilçe, kadın ve gençlik kolları ile toplantılar yapıldı. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün Erzurum'da yapılan toplantılar ile ilgili olarak ise, CHP Genel Merkezimizin görevlendirmesiyle Saha Çözüm Ekibi olarak Erzurum’dayız diye aktardı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.