CHP KADIN KOLLARINDAN ANKARA ÇIKARMASI

CHP Bilecik Kadın Kolları adeta Ankara çıkarması yaptı.

CHP KADIN KOLLARINDAN ANKARA ÇIKARMASI
02 Temmuz 2022 Cumartesi 15:15

CHP Bilecik Kadın Kolları adeta Ankara çıkarması yaptı. 

CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil ve kadın kolları üyeleri Ankara'da CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ü ziyaret ettiler daha sonra TBMM'yi ziyaret eden CHP kadın kolları daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birl araya geldiler. 

CHP'li kadınlar ayrıca CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile de bir araya geldiler. 

Ankara'da TBMM'yi ziyaret eden CHP'li kadınlara Milletvekili Yaşar Tüzün, 5'inci dönemin vermiş olduğu tecrübesi ile her yeri tek tek anlattı. 

CHP'li kadınların ziyareti ile ilgili olarak CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün şunları aktardı; "TBMM’de misafir etmekten onur duyduğum CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanımız, İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, Halkın İktidarı yolunda yapacağımız çalışmalarda kendilerine üstün başarılar diliyorum" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.