CHP, KAPI KAPI VATANDAŞLARLA BULUŞTU

CHP Arife günü ve 1 Mayıs münasebetiyle esnaf ziyareti yaptı ve pazarda pazarcılar ile sohbet etti.

CHP, KAPI KAPI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
01 Mayıs 2022 Pazar 18:46

CHP Arife günü münasebetiyle esnaf ziyareti yaptı ve Arife günü münasebetiyle Kapalı Pazarda kurulan pazarda pazarcılar ile sohbet etti. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve CHP örgütü Arife günü ve 1 Mayıs Emek ve Dayaşınma günü münasebetiyle esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Ramazan Bayramının arife günü münasebetiyle Kapalı Pazarda kurulan pazarı ziyaret eden CHP heyeti pazarda tezgah açan emekçiler ile uzun uzun sohbet etti. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yaptığı kısa açıklamada şunları aktardı; "CHP Bilecik Ailemiz ile birlikte; üreten emekçi köylülerimizin ve çalışan pazarcı esnafımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü ve Ramazan Bayramını kutladık" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.