CHP'NİN VAN ÇALIŞTAY'INDA TÜZÜN DAMGASI

CHP'nin Van'da düzenlenen Belediye Başkanları çalıştayında Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, basın toplantısı düzenledi.

CHP'NİN VAN ÇALIŞTAY'INDA TÜZÜN DAMGASI
27 Mayıs 2022 Cuma 13:49

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Van'da düzenlenen Belediye Başkanları çalıştayında adeta damga vurdu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Van'da düzenlenen ve üç gün sürecek olan Çalıştay'ın açılış konuşmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yaparken yanındaki isim ise CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün olması dikkatlerden kaçmadı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün partideki gücü ve etkisi bir kez daha ortaya çıkmış oldu. 

CHP’nin ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’ Van’da başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında organize edilen çalıştaya 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 248 il-ilçe belediye başkanı katılıyor. “Geliyor Gelmekte Olan” ve “Bizim Belediye Başkanları Van’da” sloganlarıyla düzenlenen çalıştayın ana gündem maddesi ise yaklaşan genel seçimler olarak belirlendi.

Çalıştayın start'ı toplantıların da yapılacağı Van’daki bir otelde, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun tarafından verildi. 

CHP bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ise, "CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı dolayısıyla Van’dayız..Yerel Yönetimler Çalışma Grubumuzla Çalıştay ile ilgili basın toplantısı düzenledik" dedi. 

Toplantıya Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu'da katılıyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.