CHP TAM KADRO SAHADA

CHP Bilecik'te adeta tam kadro sahada çalışma yapıyor.

CHP TAM KADRO SAHADA
22 Temmuz 2022 Cuma 16:10

CHP Bilecik'te adeta tam kadro sahada çalışma yapıyor. 

Seçim yaklaştıkça siyasi partilerde çalışmalarını hızlandırdı.

Bilecik'te CHP kapı kapı gezmeye ve vatandaşın sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Bir tarafta CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Yenipazar'da afetten zarar gören çiftçilerin sorunlarına çözüm arıyor. Diğer taraftan Bilecik Belediye Başkan v. Melek Mızrak Subaşı, zarar gören çiftçilere destek için köylerde. Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu, ev ev geziler yapıyor. Bir diğer taraftan Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar ve Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu köylerde vatandaşların evlerine konuk oluyor. 

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, İl Genel Meclis Üyesi Zafer Kurnaz, Alpagut Köyünde, vatandaşların evlerine konuk oldular.  Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Selahattin ve Aynur Ayhan ile Sadi ve Nurdan Erarslan’ın sıcak evlerine İl Başkanımız,İl Genel Meclis üyemiz,Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve Muhtarımız ile birlikte ziyarette bulunduk. Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür ederiz" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.