CHP’DEKİ BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programına katılarak partililerle bayramlaştı.

CHP’DEKİ BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ
24 Nisan 2023 Pazartesi 14:37

-BOZÜYÜK CHP’DEKİ BAYRAMLAŞMAYA YOĞUN İLGİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı Bayramlaşma programına katılarak partililerle bayramlaştı.

CHP Bozüyük İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen bayramlaşma programına Bilecik Milletvekili ve milletvekili adayı Yaşar Tüzün ile Milletvekili Adayı Vedat Kazıcı, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Bilecik CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, DEVA Partisi Bilecik İl Başkanı Burak Sel, Saadet Partisi Eski İl Başkanı ve Parti Yöneticisi Seyfettin Tıkız, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Programda ilk olarak İlçe Başkanı İhsan Esel misafirlerine “hoş geldiniz” diyerek herkesin bayramını kutladı. Ardından konuşan Başkan Bakkalcıoğlu da herkesin bayramını kutlayarak aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. Bayramlaşma programında milletvekili adayları ile diğer katılımcılar tek tek söz alarak, herkesin bayramını kutladılar. Bayramın yaşanan deprem felaketi nedeniyle buruk bir sevinçle karşılandığını belirten konuşmacılar bir kez daha depremzedelere ‘geçmiş olsun, Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın’ diyerek depremde hayatını kaybedenlere de Allah’tan rahmet dilediler. 14 Mayıs genel seçimlerinin öneminin de vurgulandığı bayramlaşma programında konuşmacılar amaçlarının geleceğe güzel bir Türkiye bırakmak olduğunu belirttiler.


Etiketler; #BOZÜYÜK #CHP

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.