CUMA GÜNÜ YENİ BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLECEK

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Başkanlığının düşürülmesi sonrasında 8 Nisan Cuma günü Belediye Meclisi yeni Başkan Vekilini seçecek.

CUMA GÜNÜ YENİ BAŞKAN VEKİLİ SEÇİLECEK
02 Nisan 2022 Cumartesi 16:11

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in 2 ay süre ile geçici olarak görevden uzaklaştırılmasının ardından, yerine Belediye Başkanvekili olarak seçilen Muharrem Tüfekçioğlu da hakkında açılan bir davada aldığı 1 yıl 11 aylık ceza sonrası Bilecik Valiliğince tebliğ edilen yazı ile görevden alınarak Belediye Meclis Üyeliği de düşürüldü.

Muharrem Tüfekçioğlu’nun meclis üyeliğinin düşürülmesinin ardında 2019 yerel seçimlerinde CHP Belediye Meclisi aday listesinden 16. sırada seçime giren Semiha Doma’nın Belediye Meclis Üyeliği görevine başlayacağı ve 4 Nisan 2022 Pazartesi günü yapılacak Bilecik Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısının da Belediye Başkanvekili Mustafa Sadık Kaya başkanlığında yapılacağı öğrenildi.

Bilecik Belediye Meclisi yeni Belediye Başkan Vekilini seçmek üzere ise 8 Nisan 2022 Cuma günü saat 10:00 da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi meclis toplantı salonunda olağanüstü toplanacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.