KARABIYIK, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevini bırakan Fikret Karabıyık veda mesajında her kesime teşekkür etti.

KARABIYIK, HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
21 Ocak 2021 Perşembe 11:44

AK Parti Bilecik eski İl Başkanı Fikret Karabıyık;

Çok Kıymetli AK Parti Bilecik Ailem,
Çok kıymetli hemşehrilerim;
Tüm kamuoyunun bildiği üzere 7. Olağan Kongremizde aday olmayacağımı Genel Merkezimizle paylaşarak İl Başkanlığı dönemimi sonlandırdım. 
Uzun süre gelen teşkilattaki görevlerimiz, kısa süreye sığdırılamayacak kadar yoğun geçen seçim dönemleri, sayısız organizasyonlar, 15 Temmuz gibi milletimizin iradesine vurulmak istenen pranga dönemleri derken bir çok olay ve hadiseler atlattık. Bu süreçte bitmek bilmeyen enerjisiyle hepimizden daha çok koşturan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ı gördükçe görevi devretmenin zamanının geldiğini, teşkilatımızın yenilenmesi, her şeyin sil baştan başlamasına vesile olmak hizmetlerin en güzelidir diyerek bu kararı aldım. Serkan Yıldırım Başkanımıza ve yeni ekibine şimdiden başarılar diliyorum. Her zaman teşkilatımızın emrindeyim.
Gerek İlçe Başkanlığım gerekse İl Başkanlığım dönemleri boyunca yanımda yer alan tüm yönetim kurulu üyelerime, motivasyonumuzun düştüğü dönemlerde birbirimizin arkasında durarak birbirimizi motive eden yakın mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
İl Başkanlığım dönemleri boyunca çalıştığımız teşkilatımızın tüm kademelerindeki çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 
İlimiz için birlikte mücadele ettiğimiz muhtarlarımıza, STK’ larımıza ve temsilcilerine, basın kuruluşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 
Vee Bilecikli Gençlerimiz...
Yapmış olduğumuz her programda beni yanlız bırakmayan, enerjileriyle gücümüze güç katan genç kardeşlerime, arkadaşlarıma ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Gençler olmadan siyaset düşünülemez. 
Unutmayın ki Enerji Gençlikte! 
Vee son olarak teşekkürlerin en güzelini hakeden biricik Aileme;
Bu yoğun tempoda yolunu unuttuğum evimin içerisinde fedakarca kızıma yeri geldiğinde hem annelik hem babalık yapan canım eşime, biricik kızıma ve aile büyüklerime fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum.
AK Parti sadece bir parti değil, milletiyle can bulmuş bir çınar ağacı. Bizde bu çınar ağacının bir dalı veya yaprağı olarak gölgemizle ilimize hemşehrilerimize bir nebzede olsa faydamız dokunduysa ne mutlu. 
Görevimiz süresince muhakkak hatalarımız, yanlış kararlarımız olmuştur. Hatalarımız olduysa affınıza sığınarak, kimseyi bilinçli olarak kırmak veya incitmek istemeyeceğimi bilmenizi isterim. Benden yana eğer varsa herkese hakkım helal olsun.
Hoşçakalın


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.