KARABIYIK, VEDA DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇ

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevini aday olmayarak bırakan Fikret Karabıyık, "Bu bir veda değil, yeni bir başlangıçtır" açıklamasında bulundu.

KARABIYIK, VEDA DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇ
18 Ocak 2021 Pazartesi 16:13

Ak Parti İl Başkanlığına aday olmayarak bırakan Fikret Karabıyık'ın yerine Serkan Yıldırım seçildi.

AK Parti'de Gençlik Kolları, Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan ve genç yaşta başladığı yolda gösterdiği başarı ile her kesimin büyük beğenisini kazana Fikret Karabıyık, şok bir karar ile yeniden aday olmayacağını belirterek görevi bıraktı.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı görevini devreden Fikret Karabıyık şunları söyledi; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın takdirleriyle yeni İl Başkanımız Serkan Yıldırım’ a görevimizi devrettik. Yeni görevinde Serkan abiye başarılar diliyorum. Partimize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun. Büyük AK Parti ailemize herşey için çok teşekkür ediyorum. Emekleriniz çok. Haklarınız ödenmez. 
Yolumuz uzun, AK Partimiz için daha çok çalışacağız. Bu bir vada değil, yeni bir başlangıç..." dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.