KARAÇAM'DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR

MELİH Karaçam, son zamanlarda yaşananlar ile ilgili olarak yaptığımız sohbette içten konuşmalar yaptı. Karaçam,"Yaşananlar bizleri gerçekten üzüyor. Bizim CHP'den başka tercihimiz olmadı. CHP Bizim evimizdir. Düzeleceğiz" yorumunda bulundu.

KARAÇAM'DAN ÖZEL AÇIKLAMALAR
23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:04

Bilecik'in genç esnaflarından olan duruşu ile her kesimin takdirini toplayan Melih Karaçam ile samimi ve içten bir sohbet gerçekleştirdik. 

Melih Karaçam ile yaptığımız sohbette biz ailecek Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş insanlarız. Babam Kominist Mustafa adıyla anılır. Ben gözlerimi açtığımdan beri CHP'de yim. Her seçim dönemlerinde bayrak astık. Partimiz için büyük mücadeleler verdik" dedi.

Partinin bir çok kademelerinde görev yaptığını belirten Karaçam, Gençlik kollarından başladım. Merkez İlçe yönetiminde görev aldım. Bizim CHP'den başka tercihimiz olmadı. Türkiye'de ivme kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bilecik'te gözlerimizin önünde yaşanan sıkıntıları bizleri gerçekten çok üzüyor. CHP bizim evimizdir. CHP'nin kötü olması bizim en son isteyeceğimiz şeydir" dedi. 

Karaçam yaptığımız konuşmada şöyle devam etti; "Cumhuriyet Halk Partisinde Ahmetçi yada Mehmetçi olunmaz, CHP'de bütüncül olarak hareket edilir. Melih olarak mücadele verirsin, ama çatı Cumhuriyet Halk Partisidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ve Kuvaiye Milliye ruhuyla yaşayan bir partidir. Mücadelini kendin verirsin ama çatı olan ve önemli olan Cumhuriyet Halk Partisidir. Son zamanlarda yaşanlardan tabiki üzgünüz. Ama düzeleceğiz" diye tamamladı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efsun mustafa sahin - 2 yıl önce
Bravo genç adam