KAYA'DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN SEMİH ŞAHİN'E DESTEK

İyi Parti Bilecik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sadık Kaya, rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle Belediye Başkanı Semih Şahin'e destek açıklaması yaptı.

KAYA'DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILAN SEMİH ŞAHİN'E DESTEK
16 Mayıs 2022 Pazartesi 08:44

Şubat ayında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkan Semih Şahin'e Mayıs ayında İyi Partili Meclis Üyesi Sadık Kaya'dan destek açıklaması geldi. 

İyi Partili Bilecik Belediye Meclis Üyesi Mustfa Sadık Kaya, İçişleri Bakanlığı tarafından Bilecik Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma nedeniyle görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin'e destek açıklaması yaptı. 

İyi Partili Meclis Üyesi Mustfa Sadık Kaya, "Sizlere bu gün farklı düşüncelerimi anlatacağım. Daha önce hep söylediğim gibi, benim için herşeyden önce Bilecik ilimiz gelir. Bu duygularımla seçimlere girdim. Sizlerin oyları ile Belediye Meclis Üyeliğine seçildim. İyi ki varsınız. Biz seçimlere girdiğimiz de Millet İttifakı olarak katıldık. Dün Semih Şahin başkanımla olduğum gib bu günde Semih Şahin başkanımla beraberim. Beraber olacağım. Bilecik Belediye Başkanı sizlerin oyları ile seçilen Semih Şahin'dir. Sayın Başkanımın istekleri ile Belediye Meclis Başkan Vekili seçildim" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.