KAZIM YAĞMUR, KAZANACAĞIZ

Bilecik'in sevilen iş insanlarından Kazım Yağmur, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için, Kemal Kılıçdaroğlu için oy istedi ve inana inana kazanacağız diye aktardı.

KAZIM YAĞMUR, KAZANACAĞIZ
17 Mayıs 2023 Çarşamba 16:34

Bilecik'in sevilen iş insanlarından Kazım Yağmur yaptığı paylaşımda şunları aktardı;

Sevgili Dostlar,
 Umutsuz olmadan,vazgeçip küsmeden önce #KEMALKILIÇDAROĞLU’nu düşünün ve onunla empati kurmaya çalışın.


1948 doğumlu,75 yaşında ki  bu adam idealleri ve hedefi uğruna İstanbuldan-Ankara’ya yazın sıcağında,yağmur,çamur demeden tam 450 km yürüdü.Tamamen farklı anlayış ve düşünüşte 5 partiyi ikna edip ortak payda da birleştirerek 6 lı masaya oturttu,tam 2 yıl,bu masanın yol haritasını en ince ayrıntısına kadar,detayları ile tasarlanıp,adım adım izlenecek yolu planlamak için sayısız toplantılar yaptı ve yol haritasının arka planı için muhtemelen gece gündüz demeden uykusuz kalıp okudu,araştırdı,yazdı,çizdi,seçim sürecinde şehirden şehire aynı gün ulaşarak,kimi zaman iki lokma yemeği iki ara bir dere yiyerek,3-4 miting yaptı,boğazı kuruyana kadar konuştu,anlattı,konuştu,anlattı.

Şimdi lütfen secim gecesine gidin ve kendinizi sn. Kılıçdaroğlu’nun yerine koyun

O ne hissetti,neler yaşadı?Eminim neyi eksik yaptım demeden önce “daha ne yapabilirdim”diye düşündü ve eminim çok hemde çok üzüldü ve inanılmaz bir hayal kırıklığı yaşadı ama bu sabah yine dimdik çıktı ve inançla,umudumuzu kaybetmememizi söyledi.

Hayal ettiğimiz bir ülkeyi bize vaat eden ve ülkeyi yeniden inşa etmek,demokratik,insan haklarına saygılı,refah ve eğitim düzeyi  yüksek,özgür bir Türkiyeye yeniden kavuşmamız için bu adamın emeğine ve mücadelesine saygı duyup,sahip çıkıp arkasında tüm desteğimizi daha güçlü bir biçimde hissetmesini sağlamamız lazım.


Bizim pes etmeye,vazgeçmeye,köşemize çekilip küsmeye hakkımız yok.

Tam tersi inandığımız bu liderin peşinden inaçla yürüyüp ona destek vermeye ve onun arkasında bizim güçlü desteğimizi hissetmesini sağlamalıyız,bunu 75 yaşındaki inançlı,dürüst,idealist, ATATÜRKÇÜ bu adama borçluyuz.

Sadece birleşe birleşe değil,inana inana kazanacağız.


Etiketler; #BİLECİK #CHP

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.