KAZIM YAĞMUR, KILIÇDAROĞLU İÇİN TÜRKİYE YOLLARINDA

Bilecik'in sevilen isimlerinden olan Kazım Yağmur, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bölge Koordinatörü olarak Türkiye yollarında.

KAZIM YAĞMUR, KILIÇDAROĞLU İÇİN TÜRKİYE YOLLARINDA
20 Mayıs 2023 Cumartesi 17:45

Türkiye yollarına çıkan ve binlerce kilometre yaparak vatandaşlara 28 Mayıs'ta Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermesini isteyecek olan Bilecik'in sevilen isimlerinden olan Kazım Yağmur, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bölge Koordinatörü olarak yola çıktı. 

28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istemek amacıyla Bilecik'in sevilen isimlerinden olan Kazım Yağmur, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Bölge Koordinatörü olarak vatandaşlarla birebir görüşerek çalışmaları ve projeleri anlatacak. 

Orta Anadolu ağırlıklı olmak üzere bir çok ilde vatandaşlardan Kemal Kılıçdaroğlu için oy isteyecek olan Kazım Yağmur, Kemal Kılıçdaroğlu'nun görsellerinin bulunduğu resimler ile aracını kaplatarak yola çıktı. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.