KAZIM YAĞMUR MİLLETİN SESİ MİTİNGİNDE

İş İnsanı Kazım Yağmur, CHP Genel Merkezi tarafından Balıkesir'de düzenlenen Milletin Sesi Mitingine katıldı.

KAZIM YAĞMUR MİLLETİN SESİ MİTİNGİNDE
25 Temmuz 2022 Pazartesi 17:15

İş insanı Kazım Yağmur, Balıkesir'de düzenlenen Milletin Sesi Mitingine katıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Balıkesir'de düzenlenen Milletin Sesi Mitingine katılan iş insanı Kazım Yağmur, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bir çok üst düzey isim ile beraber sohbet edip fotoğraf çektirmesi dikkatlerden kaçmadı. 

İş İnsanı Yağmur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşıma ise şu notu düştü; "Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Milletin Sesi olmak İçin Balıkesir’deyiz

İş insanı Kazım Yağmur, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Aylin Nazlı Aka, Örgüt ve Yönetimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP PM Üyesi ve Doğu ve Saha Çözüm Masaları Koordinatörü Devrim Barış Çelik, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır gibi üst düzey isimler ile sohbet edip resim paylaşması dikkatlerden kaçmadı. 

Miting ile ilgili olarak ise İş İnsanı Kazım Yağmur, Sayın Genel Başkanımızın katılımlarıyla, Balıkesir Küva-i milliye meydanında #MİLETİNSESİ Balıkesir’den yükseldi. Büyük bir coşkuyla tekrar dile getirmek isterim ki. #GeliyorGelmekteOlan" yorumunda bulundu. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz Yolcu - 2 yıl önce
Halkın içinde hayır sever iş adamı Kazım yağmur Geliyor gelmekte Olan haraketin içinde olması Kocaeli ve Türkiye için büyük bir şans arkasında halk olarak bizler varız
Değerli kardeşim kazım yağmur seninleyiz