KÜÇÜK GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ, YAŞAR TÜZÜN

Son zamanlarda özellikle bazı kesimler tarafından çorbacı denilerek küçük görülmek istenen Yaşar Tüzün, bu zamana kadar Bilecikli siyasetçi olarak TBMM Başkan Vekili seçilmesi ile en üst makama seçilmesi ile bir ilki gerçekleştirmiştir.

KÜÇÜK GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ, YAŞAR TÜZÜN
25 Haziran 2022 Cumartesi 11:27

Son zamanlarda özellikle bazı kesimler tarafından çorbacı denilerek ve CHP'li değil denilerek küçük görülmek istenen Yaşar Tüzün, bu zamana kadar Bilecikli siyasetçi olarak 5 dönemdir Milletvekili olması ayrıca Türkiye Büyük Milletvekil Meclisinde 2017 yılında Cumhuriyet Halk Partisi grubu tarafından TBMM Başkan Vekiliğine aday gösterilerek seçilmesi ile bir ilki gerçekleştirmiştir. 

Bilecik'ten bu zamana kadar bir çok siyasetçi seçildi Milletvekili oldu, Bakan oldu ama Yaşar Tüzün, Bilecikli olarak TBMM Başkan Vekili seçilmesi ile en üst makama seçilen ilk Bilecikli oldu. 

Şimdi burada Yaşar Tüzün'ün siyasi başarılarını ve halkın sevgisini anlatmaya gerek yok. Sadece seçimlerin iptal edildiği CHP'nin meclis dışında kaldığı zamanda Bilecik halkının Yaşar Tüzün'ü tekrar seçmesi ile sevgisini zaten göstermiştir. 

Çorbacı diye küçük görmek istediğiniz Yaşar Tüzün, gençlik yıllarında esnaf olarak Bilecik'te sevilen ve sayılan kişiliği ile ön plana çıkmıştır. 

Yaşar Tüzün, CHP'de partinin tabanından gelmesi ile de dikkat çekiyor. Sırasıyla gençlik kolları, Merkez İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. 

1999 yılında Bilecik'te Belediye Başkanlığı seçilen Yaşar Tüzün, daha sonra 2002 yılında CHP'den Bilecik'te Milletvekili olarak seçildi. 5 dönemdi de Bilecik'te Milletvekiliği yapmakta. 

Son olarak ise kamu oyunda konuşulan önümüzdeki seçimlerde CHP'nin iktidarında Bakan olacağı kesin gözü ile bakılıyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.