MELEK BAŞKAN'DAN İLK MESAJ

Meclis Başkanı Mustafa Sadık Kaya başkanlığında yapılan belediye başkan vekilliği seçiminde Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Vekili olarak seçildi.

MELEK BAŞKAN'DAN İLK MESAJ
08 Nisan 2022 Cuma 17:00

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLLİĞİNE MELEK MIZRAK SUBAŞI SEÇİLDİ

Meclis Başkanı Mustafa Sadık Kaya başkanlığında yapılan belediye başkan vekilliği seçiminde Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Vekili olarak seçildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan seçimlerde Millet İttifakında Cumhuriyet Halk Parti Meclis Üyesi Melek Mızrak Subaşı ile Cumhur ittifakı üyesi Çetin Kaya için oylama yapıldı.

Yapılan oylamanın  3. turunda Çetin Kaya 10 oy alırken, Melek Mızrak Subaşı 14 oy alarak, Bilecik’in ilk kadın başkan vekili seçilmiş oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Bilecik Milletvekili  Yaşar Tüzün, Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, siyasi parti il ve ilçe başkanları ile vatandaşların katıldığı toplantıda, sonuçlara göre Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Vekilliğine seçildi.

BAŞKAN VEKİLİ MELEK MIZRAK SUBAŞI:

‘’ASIL OLAN BİLECİK’TİR. HEP BİRLİKTE BİLECİK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

Seçim sonrasında basın mensuplarına kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Vekili Subaşı, asıl olanın Bilecik olduğunu ve hep birlikte çalışmak gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

‘’Öncelikle destek veren tüm meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Umarım güzel olacak. Benim için asıl olan Bilecik’tir. Bilecik için hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz. Herkesin desteğini bekliyorum. Çünkü bizler belediye meclis üyeleriyiz. Bu il için çalışıyoruz, hep birlikte ve omuz omuza olmalıyız.” İfadelerini kullandı.

Seçim sonrasında Bilecik Belediyesi’nde Meclis Başkan Vekili Mustafa Sadık Kaya ve Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses tarafından karşılanan Başkan Vekili Subaşı ve beraberindekiler daha sonra makamda bir araya geldiler.

Meclis Başkan Vekili Kaya’ya geçiş sürecindeki destekleri için teşekkür eden Başkan Vekili Subaşı, Kaya’ya çiçek takdim ederken, Meclis Başkan Vekili Kaya da Subaşı’na çiçek vererek, görevinde başarılar diledi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.