MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'NIN ACI GÜNÜ

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, eniştesi Cahit Erhun hayatını kaybetti.

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI'NIN ACI GÜNÜ
14 Eylül 2021 Salı 11:07

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, eniştesi Cahit Erhun hayatını kaybetti. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, eniştesi Cahit Erhun'un kaybetmenin acısını ve sevgisini sosyal medya paylaşımı ile aktardı. 

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından paylaşımda şunları aktardı; "Bu akşam Eniştem olmanın ötesinde bir abiyi bir gönül insanını son devrin vatanını milletini bayrağını canından çok seven bir kanaat önderini emekli Müftü Cahit Erhun’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz.Cenab-ı Mevlam rahmet eylesin mekanı cennet makamını âli eylesin. Allah bu korona illetinden hepimizi korusun" diye aktardı. 

Merhum Cahit Erhun'un cenazesi bugün öğle namazına müteakip Cumalı Köyü’nde köyünde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

Bilecikmedya olarak Merhum Cahit Erhun'a Allah'tan Rahmet başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.