MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, BÜYÜK ZİRVEYE KATILDI

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İstanbul'da gerçekleşen büyük zirveye katıldı.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, BÜYÜK ZİRVEYE KATILDI
21 Temmuz 2022 Perşembe 17:04

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İstanbul'da gerçekleşen büyük zirveye katıldı. 

İlimizi her zaman başarı ile temsil eden Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Türkiye'de gerçekleşen üçlü Meclis Başkanları toplantısına katılarak ilimizi başarı tekrar en üst düzeyde temsil etti. 

İstanbul'da gerçekleşen Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan üçlü meclis Başkanları toplantısı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ev sahipliğinde gerçekleşti.Toplantıya Azerbaycan Mili Meclis Başkanı Sahiba Gafarova ve Pakistan Milli Meclisi Başkanı Raca Pervez Eşref katıldı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi adına Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün zirveye katıldı. 

Büyük zirveye katılan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün hesabından resimler paylaşarak yaptığı açıklamada şunları aktardı; "İstanbul’da düzenlenen Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan Üçlü Meclis Başkanları Toplantısına TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte CHP Grubumuzu temsilen katıldım" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.