MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, DOĞUYU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Genel Merkezi tarafından Doğu Anadoluyu karış karış geziyor.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, DOĞUYU KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
26 Mayıs 2022 Perşembe 16:57

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, doğuyu adeta karış karış geziyor. Gitmiş olduğu illerde yoğun bir ilgi ile karşılanan Milletvekili Tüzün, adeta rüzgar gibi esiyor ve açıklamaları ile gündem oluyor. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, temasta bulunduğu illerde yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. 

Batman'da açıklamalarda bulunan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Batman'dan Milletvekili çıkaracaklarını belirtti. 


Batman kent merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne toplu katılımlardan sonra şimdi de iş insanları katılmaya başladı. 


CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün parti Meclis üyesi devrim Barış Çelik ve İl Başkanı Hüseyin Yaşar ile beraber partililer tekstil kent sanayi sitesini ziyaret etti.


 Ziyarette iş insanların derdini dinleyen vekil Tüzün, CHP iktidarında hep beraber ekonomik sıkıntıları aşacaklarını ifade etti. Tüzün, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "ekonomik, siyasi ve toplumsal sorunların düğümü sandıkta çözülecek. Sizin gibi iş insanların adalet, hak, hukuk ve refah için verdiğimiz mücadelede bizimle beraber olduğunuzdan dolayı size minnettarız. Bu mücadelemizde sadece partimiz değil Türkiye'de demokrasi, adalet ve adil refah dağılımı alacak siz yurttaşlarımızın insanca yaşayabilecek hakları güçlenecek anayasal garanti altına alınacak."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.