MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, GÜN HAKLIYA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük'te düzenlenen programda yaptığı konuşmada "gün haklıya sahip çıkma günü, gün zalime dur deme günüdür" dedi.

MİLLETVEKİLİ TÜZÜN, GÜN HAKLIYA SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR
30 Ocak 2023 Pazartesi 17:56

Bozüyük’te “Kurtuluş Savaşı Anı Evi ve Bozüyük Yeni Seyir Terası Projesi” temel atma töreninde bir konuşma yapan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, gün haklıya sahip çıkma günüdür diye aktardı. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün kürsüye gelerek yaptığı konuşmasında “Türkiye'de adaletin hakkın hukukun nasıl ayaklar altına alındığını sizler de benim kadar çok iyi biliyorsunuz. Gün haklıya sahip çıkma günü, gün zalime dur deme günüdür. Bunu gerçekleştireceğinize yürekten inanıyorum. Değerli hemşehrilerim çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapılan haksız, adaletsiz, hukuksuz bir kararın ne olduğunu hepimiz biliyoruz. O nedenle biz bu adaletsiz düzenin çarkına çomak sokacağımıza yürekten inanıyorum ve biz bunlardan zerre kadar korkmadığımızı ifade etmek istiyorum. Sevgili Başkanım su sel olmaya karar vermişse yolunun üzerinde çıkacaklarla ilgilenmez. Ülkedeki bu millet ittifakının birlikteliği sel olmaya karar vermiş akıp gelmektedir. Son sözlerimi de şöyle tamamlamak istiyorum, Sayın Cumhurbaşkanım, Sayın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanım, Sayın Başbakanım, Sayın Başbakan Yardımcım ve Sayın Bakanlarım demeye çok az kaldı. Bu hasreti 14 Mayıs'ta elbirliğiyle gerçekleştireceğiz ve bu hasrete birlik ve beraberlik ve dayanışma içerisinde olduğumuz altılı masa demiyoruz, millet ittifakının birleşenleri ile birlikte hayata geçireceğimize yürekten inanıyor ‘geliyor gelmekte olanlar’ diyor hepinize sevgiler saygılar sunuyorum.” dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.