MİLLETVEKİLİ YAĞCI'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajında unutmayacağız, unutturmayacağı diye vurguladı.

15 Temmuz 2022 Cuma 12:39

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları aktardı; 15 Temmuzu unutmayacağız,unutturmayacağız. Tüm hainlerin her türlü tuzağına rağmen şanlı ay yıldızlı bayrağımızı daima en yüksekte dalgalandıracağız.Medeniyetler mücadelesini biz kazanacağız. Tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle şükranla anıyorum.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ayrıca, ŞAHADETİ kabuletmeyen MİLLETİN,VATANI OLMAZ!
ŞAHADET için de, GÜÇLÜ ve SARSILMAZ Bir İMAN gerekir! Başta 15 Temmuz ŞEHİTLERİMİZ olmak üzere Tüm ŞEHİDLERİMİZİ,CEDDİMİZİ ve GAZİLERİMİZİ rahmet ve şükranla yâd ediyorum 
Gecemiz, Cumamız, Şahadetimiz, Dünya ve Ahiret ömrümüz güzel, kolay, huzurlu, bereketli, imanlı ve hayr olsun İnşaAllah. Selam ve dua ile…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.