MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN SAHAYA İNDİ

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, sahaya indi.

MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN SAHAYA İNDİ
20 Haziran 2022 Pazartesi 20:49

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, sahaya indi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından CHP'nin Milletvekili çıkaramadığı illere yönelik olarak başlatmış olduğu Saha Çözüm Masası koordinatörü olarak görev yapan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Erzurum'da adeta kapı kapı oy istiyor. 

Erzurum'da vatandaşlardan CHP için oy isteyen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'e yoğun ilgi olması dikkatlerden kaçmıyor. CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, üzerinde CHP'nin yeleği ile vatandaşlar ile birebir olarak görüşmeler gerçekleştiriyor ve onların sorunlarını dinliyor. 

Cumhuriyet Halk Partisi tarafınından Saha Çözüm Masası’ ekibi Koordinatörü Yaşar Tüzün başta olmak üzere CHP'li  Erzurum’da  tüm ilçe, köy ve mahalleleri kapa kapı dolaşarak vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyecek ve sorunların çözüm önerilerini  aktaracak.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün koordinasyonunda Erzurum’da sahaya çıkan 60 kişilik ekip 100 günlük çalışma ile kentte bulunan binlerce işyerini ve konutu ziyaret etmesi planlanıyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.