ÖZBEKAR TEKRAR CHP'DE

CHP'de istifa eden ilimizin sevilen saygın esnaflarından Metin Özbekar tekrar CHP'ye geri döndü.

ÖZBEKAR TEKRAR CHP'DE
09 Ağustos 2022 Salı 11:03

CHP'de istifa eden ilimizin sevilen saygın esnaflarından Metin Özbekar tekrar CHP'ye geri döndü. 

CHP'de bir dönem Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan ilimizin sevilen esnaflarından olan Metin Özbekar, istifa ettiği CHP'ye tekrar döndü. 

Biz büyük bir aileyiz diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu şunları aktardı; "İlimizin çok değerli esnaflarından Metin ÖZBEKAR’ı CHP Bilecik Ailemizde yeniden görmekten mutluluk duyduk.Bu birlikteliğin yeniden sağlanmasına vesile olan Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin YILDIZ’a teşekkür ediyorum.Biz Büyük Bir Aileyiz" dedi. 

CHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Yıldız, Arkadaşım dostum, yoldaşım Metin Özbekar'ın bizleri kırmayıp tekrar partimize üye olması bizleri onurlandırmıştır. Hem kendisine hem de Merkez İlçe Başkanımız Sayın Berna Pamukçu'ya teşekkür ederim" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.