SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar ve partililer "CHP, PKK ve FETÖ'ye lojistik destek veriyor" diyen Prof. Dr. Mazhar Bağlı hakkında suç duyurusunda  bulundu

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
29 Haziran 2022 Çarşamba 16:04

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar ve partililer "CHP, PKK ve FETÖ'ye lojistik destek veriyor" diyen Prof. Dr. Mazhar Bağlı hakkında suç duyurusunda  bulundu. 

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve partinin avukatı aracılığı ile, CHP, PKK ve Fetö'ye lojistik destek veriyor diyen Prof. Dr. Mazhar Bağlı hakkında Bilecik Adliyesinden suç duyurusunda bulundular. 

İl Başkanı Metin Yaşar yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Habertürk programında yayınlanan Enine Boyuna adlı programa katılarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin terör örgütlerine lojistik destek sağladığı hakkında yalan beyan veren Konya Karatay Üniversitesi Öğretim Üyesi, siyaset eskisi Mazhar Bağlı hakkında Avukatımız ile birlikte suç duyurusunda bulunduk" dedi. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.