TÜZÜN, ADIM ATMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, adeta tüm Türkiye'yi ilçe ilçe geziyor.

TÜZÜN, ADIM ATMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ
06 Ağustos 2022 Cumartesi 18:26

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, adeta tüm Türkiye'yi ilçe ilçe geziyor.

CHP Genel Merkezi tarafından Yerel Yönetimler heyetinde bulunan Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Türkiye çapında yerel yönetimleri ziyaret ediyor ve buralarda vatandaşlar ile bir araya gelip sorunlarını dinliyor. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, halkın iktidarını kuruncaya dek adım atmadık yer bırakmayacağız açıklamasında bulundu. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Tunceli ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda ise, "Demokrasi ve Özgürlüklerin Kenti Tunceli’deyiz..Yerel Yönetimler Heyeti olarak CHP Tunceli İl Başkanlığımızı ve Pülümür, Nazımiye, Ovacık, Hozat, Pertek Belediyelerini ve İlçe Başkanlıklarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunduk" dedi. 

ADIM ATMADIK YER BIRAKMAYACAĞIZ

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Adıyaman ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları aktardı; "Yerel Yönetimler Heyeti olarak Adıyaman’dayız..
CHP Adıyaman İl ve Merkez İlçe Başkanlığımızı; Çelikhan, Besni, Gölbaşı ve Tut İlçe Başkanlıklarımızı ve Pınarbaşı, Yaylakonak, Şambayat, Kesmetepe, Gölbaşı, Harmanlı ve Tut Belediye Başkanlıklarını ziyaret ettik.. 
Halkın İktidarını kuruncaya dek adım atmadık yer bırakmayacağız..


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.